Selecteer een pagina

Mr. Tulip Tours

Come and colour your life

Tulpen tours

tulpen

Welkom bij Mr. Tulip Tours!

Nederland wordt gekenmerkt door windmolens, kaas, klompen en natuurlijk onze tulpen! Decennia geleden werden er al tulpen gekweekt om te verkopen naar alle windstreken van de wereld, daarom dat Mr. Tulip Tours zich vlakbij handelsstad Amsterdam bevindt.

Binnen een half uurtje (rijden vanaf de Nederlandse hoofdstad) zie je een prachtig pallet met tulpen op de velden en in de kassen van Mr. Tulip.

De kleine tulpenbolletjes worden bij Mr. Tulip met veel zorg gekweekt tot een prachtig florerende tulp. Ga mee op ontdekking in de kassen en op de velden en wordt een echte tulpenexpert!

Stel samen met Mr. Tulip je eigen tulpentour samen! Hieronder geven we alvast een tipje van de sluier.

Ontdek uw tulpentour

Welkom en introductie

Mr. Tulip is vereerd u te ontvangen. Onder het genot van een kop koffie of thee krijgt u de geschiedenis van Mr Tulip te horen.
"

Het opplanten van de tulpenbollen

Het planten van de tulpenbol is precisiewerk. Misschien weet u de Bol goed te plaatsen.
"

De opgroei van tulpen

Langzaam aan, met voldoende licht en vocht, ontwikkelen de tulpenbollen zich in echte tulpen.
"

Tulpen in de kas

Tulpen van verschillende leeftijden geven een duidelijk beeld van de ontwikkeling. In de laatste fase staan de prachtige tulpen klaar om geoogst te worden.

Tulpen op het veld

In het voorjaar strekken de tulpenvelden tot aan de horizon. Per jaar kweekt Mr. Tulip in totaal tot wel 40 miljoen tulpenbollen. Het is dan ook een wonderlijke ervaring om door deze zee van tulpen te wandelen.